Warner Bros a anunţat data de lansare a filmului Beautiful Creatures

Articol preluat de pe Books Corner.

Beautiful Creatures este adaptarea pentru marele ecran a romanului scris de Kami Garcia şi Margaret Stohl care a fost publicat în 2011 la Editura RAO cu titlul A 16-a Luna. Cu o distribuţie de Oscar – Viola Davis, Emma Thompson, Jack O’Connell şi Alice Englert, filmul va avea premiera în SUA pe data de 1 februarie 2013.

Regia este semnată de Richard LaGravenese (cunoscut pentru P.S I love şi Water for elephants), iar filmările vor începe în Aprilie şi vor avea loc înNew Orleans, precum şi în împrejurimile oraşului.

A 16-a Lună este primul volum din seria Cronicile Casterilor, acţiunea este plasată în sudul plin de magie şi mistere, al Americii. Lena poartă cu ea un secret vechi de secole, ea este o Caster, provine dintr-o familie de vrăjitoare şi la a şaisprezecea aniversare… va fi chemată.

“Nu existau surprize în Gatlin County. Eram practic în mijlocul ţării nicăieri. Cel puţin aşa credeam. Ce tare mă înşelam! Exista un blestem. Exista o fată. Şi, în final, va exista şi un mormânt.” 

Romanul, A 16-a luna, este romanul de debut al autoarelor americane Kami Garcia şi Margareth Stohl şi s-a plasat pe locul 3 în The New York Times  Bestseller List (dec 2009). Este un fantasy plin de magie şi supranatural care aminteşte de Cronicile Vrajitoarelor de Anne Rice.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s