Precomandă Sacrificiul (Eve #2) de Anna Carey la Editura Leda

Click pe imagine pt. a precomanda.

 

Advertisements

22 thoughts on “Precomandă Sacrificiul (Eve #2) de Anna Carey la Editura Leda

 1. Ca de obice, editura Leda e mereu la înălțime.:) Cele mai frumoase cărți aici se găsesc.

  Nu-mi pot precomanda volumul 2, pentru că nu-l am pe primul, dar de asemenea am înțeles că este o serie foarte frumoasă. Momentan nu am bani:D…Chiar azi mi-am spart pușculița și am mai luat câteva cărți.:)))

  Numai bine!:*

 2. in ultimul timp mi-am luat o groaza de carti cu diferite ziare, reviste, etc asa ca o sa mai astept, ca nu mai am bani..

 3. Nu am primul volum. De fapt nu prea am cărţi asemănătoare cu aceasta.
  Până acum am citit cam ce mi-a picat în mână şi ce am mai avut pe acasă…literatură clasică, ce a trebuit pentru şcoală, de la bibliotecă. Îmi cam fac cu ochiul cărţile astea bazate pe mister, acţiune şi fabulos. Nu ştiu cu ce să încep. Vreau o carte de sine stătătoare, nu serie, şi complexă.
  Ce mi-ai recomanda?

  • Dat fiind ca vrei o carte de sine statatoare, iti recomand cu caldura ”Fata de Hartie” de Guillaume Musso. Este o carte foarte frumoasa, scrisa intr-un stil antrenant. Sper sa iti placa 🙂

   • Mulţumesc mult! O să încerc să fac rost de ea. Am mai auzit de această carte, dar sunt atât de multe care mi-ar stârni interesul. Gata. M-am decis. O să fie prima de acest gen. Mai trebuie doar să fac rost de bani:)

 4. In sfarsit. De cand asteptam sa citesc cartea. Sunt tare curioasa ce se va intampla cu Eve si Caleb mai ales dupa ce am citit descrierea.

 5. toata lumea are o situatie financiara proasta pt ca tot apar carti si preturiile sunt destul de marisoare(nu ma refer la cele de la chioscuri: alea sunt ok) si cred ca aceasta problema ne opreste din a mai citi carti cat mai multe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s