Precomandă Sacrificiul (Eve #2) de Anna Carey la Editura Leda

Click pe imagine pt. a precomanda.

 

Advertisements

22 thoughts on “Precomandă Sacrificiul (Eve #2) de Anna Carey la Editura Leda

 1. Ca de obice, editura Leda e mereu la înălțime.:) Cele mai frumoase cărți aici se găsesc.

  Nu-mi pot precomanda volumul 2, pentru că nu-l am pe primul, dar de asemenea am înțeles că este o serie foarte frumoasă. Momentan nu am bani:D…Chiar azi mi-am spart pușculița și am mai luat câteva cărți.:)))

  Numai bine!:*

 2. in ultimul timp mi-am luat o groaza de carti cu diferite ziare, reviste, etc asa ca o sa mai astept, ca nu mai am bani..

 3. Nu am primul volum. De fapt nu prea am cărţi asemănătoare cu aceasta.
  Până acum am citit cam ce mi-a picat în mână şi ce am mai avut pe acasă…literatură clasică, ce a trebuit pentru şcoală, de la bibliotecă. Îmi cam fac cu ochiul cărţile astea bazate pe mister, acţiune şi fabulos. Nu ştiu cu ce să încep. Vreau o carte de sine stătătoare, nu serie, şi complexă.
  Ce mi-ai recomanda?

  • Dat fiind ca vrei o carte de sine statatoare, iti recomand cu caldura ”Fata de Hartie” de Guillaume Musso. Este o carte foarte frumoasa, scrisa intr-un stil antrenant. Sper sa iti placa 🙂

   • Mulţumesc mult! O să încerc să fac rost de ea. Am mai auzit de această carte, dar sunt atât de multe care mi-ar stârni interesul. Gata. M-am decis. O să fie prima de acest gen. Mai trebuie doar să fac rost de bani:)

 4. Cum am mai spus nu am citit primul volum si nu stiu ce sa cred despre aceasta serie, dar totusi mi se pare interesanta.

 5. In sfarsit. De cand asteptam sa citesc cartea. Sunt tare curioasa ce se va intampla cu Eve si Caleb mai ales dupa ce am citit descrierea.

 6. toata lumea are o situatie financiara proasta pt ca tot apar carti si preturiile sunt destul de marisoare(nu ma refer la cele de la chioscuri: alea sunt ok) si cred ca aceasta problema ne opreste din a mai citi carti cat mai multe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s