Top 10 2013 Releases I’m dying to read!

Deci, la câte cărți noi apar (și la noi, și la ei) e imposibil să nu îmi continui lista deja kilometrică cu aparițiile noi care îmi fac cu ochiul… uite-așa:  😉  =)) Mai jos aveți un top 10 cu aparițiile noi pe care de abia aștept să le citesc:

Click pe coperta fiecărei cărți pentru a fi redirecționați către pagina de pe Goodreads a cărții.

12456789103

Daaa, cam așa arată top-ul meu… Mi se par toate foarte interesante, dar la Afterparty nici măcar nu a apărut o descriere încă, deci mă ghidez după copertă, instinctul îmi spune că trebuie să fie o carte bună 😀 Că tot veni vorba de coperți, de ce naiba (pardon) au schimbat tema coperților din seria Blood of Eden de Julie Kagawa și au ales coperțile astea… hai să nu zicem hidoase, dar care nu îmi transmit nimic despre carte? Oameni proști. În altă ordine de idei,  sper să ajungem să citim și noi anul acesta Clockwork Princess și Unravel Me în limba română.

Voi ce așteptați cu nerăbdare anul acesta? Aveți vreo listă? Lăsați-o în comentarii!

P.S. În februarie urmeză un concurs de fidelitate, pe bază de comentarii. Poate vreți să începeți de pe-acum 🙂

Advertisements

21 thoughts on “Top 10 2013 Releases I’m dying to read!

 1. De abia astept sa citesc ”Unravel me”! De cand am terminat ”Shatter me” am tras de timp cu ”Destroy me”, dar vreau sa stiu mai repede ce se intampla cu Juliette si Adam.
  Toate copertile seriilor de Cassandra Clare mi se pare geniale, dar pana ajung se fie publicate in Romania cred ca deja le voi fi citit in format e-book.

  • De acord cu tine la coperti, mai ales cele de la DI sunt foarte frumoase.
   Printesa Mecanica ar trebui sa apara la Leda anul acesta. Prefer sa astept, caci nu-mi place sa citesc in format e-book si nu merita sa mi-o iau in paperback/hardcover daca o sa apara si in Ro.

 2. Etiquette&Espionage are un subiect asemanator cu Fetele Gallagher, desi are o premisa asemanatoare cu Blestemul Focului, aparuta la Editura Leda. Level 2 si Unravel Me sunt doua dintre cartile pe care asteptam si eu nerabdare, la fel si Clockwork Princess, dar eu as mai adauga si Indigo Spell,Cross my Heart ,Hope to Die,Hysteria, Shards of Ashes( de Melissa Marr si Kelley Armsrong), The Lives we lost, Hereafter de Jennifer Snyder, A witch Alone, Fragments, City of a Thousand Dolls,Asunder de Jodi Meadows,Prodigy( continuarea cartii Legend de Marie Lu, care va aparea la Leda), Scarlec (continuarea lui “Cinder”) si multe altele(cele mentionate vor aparea chiar luna aceasta 🙂 )

 3. eu astept cu nerabdare sa apara volumul 5 din micutele mincinoase …dar inca nu stiu daca va aparea in luna asta sau in martie….aprilie…dar o astept

 4. Singurele pe care as vrea neaparat sa le citesc, sunt Clockwork Princess si Unravel me. Dar, daca as avea ocazia, le-as citit pe toate ♥

  • Da,eu vreau sa citesc mai intai “Spulblera-ma” si apoi “Unravel me”.Oricum,am auzit numai lucruri frumoase despre carte.

   • Este geniala cartea. Mie mi-a placut foarte mult. Si spulbera-ma si Destroy Me. Dupa ce termin seria Altfel de Ingeri ma apuc de citit Unravel me ♥ si o s-o iau si in romana cand apare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s