Undercurrent by Paul E. Blackwell

        In this suspenseful teen thriller with a touch of the otherworldly, perfect for fans of Neal Shusterman, a boy goes over a waterfall and wakes up to find himself in a twisted version of the life he knew.

A shadowy figure. An intense roar. The sensation of falling—fast.

That’s all Callum Harris remembers from his tumble over the waterfall. But when he wakes up in a hospital bed and finds his best friend trying to kill him, Callum knows something is seriously wrong. Unfortunately for him, the mysteries are just getting started.

Why are his parents acting like he’s some big sports star all of a sudden? And why are all the buildings in town more run-down than Callum remembers? Worst of all…what happened to Callum’s brother? Either Callum has gone seriously crazy or something happened when he went over the falls. Something impossible. Callum needs answers, and now. Because in this twisted new version of the life Callum knew, his former best friend isn’t the only one who wants to see him dead.

Filled with mind-bending suspense and unsettling thrills, Undercurrent is a grippingly paced teen debut that will pull you under and never let go.

        Expected publication: July 23rd 2013 by HarperTeen

Advertisements

18 thoughts on “Undercurrent by Paul E. Blackwell

 1. Descrierea este foarte interesanta. Te face sa iti doresti sa o citesti. Misterul pluteste peste tot si numarul intrebarilor creste constant. Foarte palpitant!!! O carte cu adevarant interesanta.

 2. Ahh, mister.. Alegi foarte bine cartile pe care ni le prezinti, mie una chiar imi place. Chiar ma gandesc cum ar fi ca intr-o zi sa ma trezesc si sa realizez ca totul s-a schimbat.. Si descrierea cartii chiar m-a facut curioasa… cat mi-as dori sa aflu ce s-a intamplat exact cu Callum

 3. Sounds like a thriller to me… Although the whole ”parallel life” isn’t very original, it could in fact be a good read. We’ll see after it’s published. 🙂

 4. imi palce foarte mult ce scrie pe coperta, “it will pull you under”. tare!
  de continut ce sa mai zic, este intr-adevar o carte foarte interesanta

 5. Inca o carte care va aparea pe my wishlist, dar oare ar mai trebui sa fiu surprinsa? 🙂
  In plus discutam despre HarperTeen, o editura care selecteaza doar cele mai bune romane pentru tineri( desi m-am suparat putin pe ei pentru ca nu doreau sa continue publicarea serieI Sweet Evil, dar s-a rezolvat cu bine in cele din urma).
  Undercurrent de Paul E. Blackwell are o coperta foarte interesanta (sunt sigura ca l-am mai vazut pe tipul de pe coperta cartii, dar nu pot sa-mi amintesc care era aceea carte), iar designul se aseamana putin cu Hopeless de Colleen Hoover.
  Imi place subiectul cartii, desi este de-a dreptul bizar cu eroul, Callum,care se trezeste intr-o lume complet diferita, in care nu stie cine ii este prieten sau dusman (nu as vrea sa fiu in locul lui), iar el trebuie sa rezolve misterul si sa se intoarca la vechea lui viata inainte sa fie ucis.O carte care ar fi pe gustul tuturor, desi e pacat ca nu o citi si in limba romana.Dar cine stie, poate ca intr-o zi va fi publicata si la noi.

 6. Având în vedere că e narată din perspectiva unui băiat, cartea asta prezintă categoric originalitate. A, și din câte văd, ai o atracție față de cărțile cu mult mister 🙂 Și mie îmi plac, dar mă dau în vânt în special după fantasy-uri. În fine, și misterul e grozav la o carte. Adică dacă n-ar exista misterul, dacă totul ar fi previzibil, de ce ai mai citi-o?…

  • Pentru mine e un plus ca e narata din perspectiva unui baiat ,o mare parte din carti sunt din perspectiva fetei deci cartea asta imi place 😀

  • Si eu am inceput sa citesc in ultimul timp contemporany- desi cel mai mult mi-a placut The Duff (si daca te gandesti ca autoarea a scris o adevarata opera literara la o varsta relativ frageda – castiga toata admiratia mea 🙂 ) poate pentru ca examineaza si prezinta intr-un mod uman temerile si conflictele cu care se confrunta o adolescenta atunci cand mama ei o paraseste si tatal se refugiaza in patima alcoolului plus ca Rush, bad boy-ul face lucrurile sa devina si mai interesante in viata personajului 🙂 Oh, sau Pushing the Limits, Easy, Shut Out, You against Me,Going Under, Because of Low etc. ofera lectii de viata incredibile 🙂 dar la fel se intampla si cu povestile fantasy .

 7. Încă din descriere se fac simțite suspansul și aura misterioasă a cărții. Sunt curioasă cum va reuși Callum să afle ce se petrece și mai ales cum va scăpa din această situație.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s